Bezoek

Langenhorst 100
3085 HR Rotterdam
010 – 293 04 22
info@memoriam.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 16:00

Veelgestelde vragen

Ons pand is volledig rolstoel-toegankelijk. Er is ook een rolstoel aanwezig bij de receptie. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u telefonisch contact opnemen.

Dit is mogelijk. Alle regionale bloemisten hebben toegang tot onze bloemenruimte waar bloemstukken geleverd kunnen worden. Op maandag t/m vrijdag, kunnen tussen 09:00 – 16:00 bloemen bezorgd worden die niet via een bloemist worden geleverd.

Monuta Memoriam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 20 meter afstand bevindt zich bus- en tramhalte Langenhorst, waar u vanaf elke locatie naartoe kunt navigeren.

Vanaf station Rotterdam Centraal kunt u de locatie in ongeveer 20 minuten bereiken:

  • Neem de sprinter richting Dordrecht;
  • Stap uit bij Station Rotterdam Lombardijen;
  • Neem bus nummer 70 richting Charlois;
  • Stap uit bij Bus- en tramhalte Langenhorst.

In de grote aula De Commandeur is er ringleiding aanwezig.

Onze locatie beschikt over een ruim parkeerterrein waar u kosteloos kunt parkeren. Daarnaast is het mogelijk om uw auto in de omliggende wijk te parkeren. De straten rondom het crematorium/uitvaartcentrum kunt u gratis parkeren, tenzij anders aangegeven.

Tijdens een plechtigheid is er de mogelijkheid om kinderen in een afzonderlijke ruimte op te vangen. Er is een wifi-verbinding en er zijn kleur en tekenspullen beschikbaar. Voor baby’s is er een verschoontafel aanwezig. Houdt u er rekening mee dat toezicht zelf geregeld dient te worden.

Om het informatiecentrum te bezoeken vragen wij u eerst een afspraak te maken. Bij voorkeur telefonisch: 010 – 293 04 22 of per e-mail: info@memoriam.nl

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.