Crematorium

De crematieplechtigheid

Afscheid moet u kunnen nemen in alle rust. Op een tempo dat bij jullie past. En die ruimte krijgt iedereen bij Memoriam.

Crematieplechtigheid

Gekoesterde momenten
Bij leven delen we bijzondere momenten, gesprekken en ervaringen met elkaar. Herinneringen die ook na het overlijden van een dierbare blijven voortleven. De naam van ons crematorium hebben we bewust gekozen. ‘In Memoriam’ betekent letterlijk ‘ter herinnering’. Deze herinneringen zijn namelijk precies wat er tijdens het afscheid centraal staat.

De crematieplechtigheid
Na het overlijden volgt een hectische week. In hoog tempo moeten allerlei praktische zaken geregeld worden. Het organiseren van een uitvaart brengt veel emoties met zich mee. Een zware week, waarin alle emotie samenkomt op de dag van de uitvaart. Op zo’n dag moet u ervan op aan kunnen dat alles goed geregeld is.

Samen, goed geregeld
De uitvaartondernemer is er om samen met u als nabestaande de crematieplechtigheid op geheel eigen wijze vorm te geven. Mooie gedeelde momenten kunnen worden omgezet in voordrachten met gedeelde herinneringen en anekdotes, bloemen, muziek en beeld. Onze moderne faciliteiten bieden talloze mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Jullie wensen krijgen tijdens de plechtigheid alle ruimte. Zo zorgen we samen voor een goed afscheid. In alle rust, met ruimte voor het verdriet én met volle aandacht. Het spreekt voor zich dat respect en professionaliteit bij ons hoog in het vaandel staan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op