Crematorium

Ontmoetingsruimte

Ieder afscheid wordt georganiseerd met zorg en aandacht. Flexibiliteit en gastvrijheid staan daarbij centraal. Zo kan u er als nabestaande op vertrouwen dat alles goed geregeld is.

Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte
In de ontmoetingsruimte worden bezoekers van een afscheid ontvangen door onze ervaren hostesses. Onze ontmoetingsruimte heeft de allure van een grand café, met de intimiteit van een huiskamer.

Professionele catering
Niks mis met een kop koffie en een plak cake, maar helemaal van deze tijd is het niet meer. Voor wie gasten meer wil bieden en het ‘koffie met cake’-niveau wil ontstijgen, hebben we uitgebreide opties beschikbaar. Met een eigen keuken, duurzame kaart en verschillende arrangementen kan de professionele catering zich meten met een volwaardig restaurant. Zelfs een volledig 3-gangen diner behoort tot de mogelijkheden.

Moment van bezinning
Voordat de afscheidsceremonie begint, vinden veel mensen het prettig om met naaste familie bij elkaar te komen ter voorbereiding op het laatste afscheid. Terwijl de gasten warm ontvangen worden door onze medewerkers in de ontmoetingsruimte, kan de familie zich samen terugtrekken voor een moment van bezinning in de familiekamer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op