Uitvaartcentrum

24-uurskamer

Op eigen unieke wijze afscheid kunnen nemen van een dierbare is belangrijk. Afscheid nemen begint niet pas op de dag van de uitvaart, maar direct na het overlijden. Onze familiekamers zijn daarom 24 uur per dag beschikbaar. Geen zorgen over bezoekuren, maar de overledene bezoeken wanneer u dat zelf wilt.

24-uurs kamers

Opbaren
In de tijd voorafgaand aan de uitvaart wordt de overledene opgebaard. Een thuisopbaring is niet altijd mogelijk of gewenst. Direct bij het opstaan in de woonkamer geconfronteerd worden met een kist is voor veel mensen heftig. Ook spelen ruimtegebrek, de hoeveelheid rouwbezoek en drukte in huis soms een rol. Onze 24-uurskamers bieden een liefdevol alternatief voor een thuisopbaring.

24 uur per dag toegang
U krijgt de sleutel van de familiekamer en mogen hier op ieder gewenst tijdstip binnenlopen. Geen zorgen over bezoekuren, maar 24 uur per dag toegang zonder afspraak. Zo bepaalt u zelf de bezoekers, het tijdstip en de lengte van het bezoek aan de overledene.

Huiskamersfeer
De ruimtes zijn ruim en comfortabel ingericht. We hebben veel aandacht besteed aan moderne faciliteiten, inrichting, licht en kleur. Zo kan hier gedurende de 5 á 6 dagen van de opbaring een eigen plek gecreëerd worden. Er is een ruime zithoek aanwezig, koffie, thee en plek op om persoonlijke foto’s neer te zetten. Daarnaast kan er muziek worden afgespeeld via Spotify. Ook kunt u hier rouwbezoek ontvangen in persoonlijke sfeer.

Vergeet niet te eten
In de hectische tijd voorafgaand aan de uitvaart vergeten veel mensen goed te eten. Terwijl het juist dan belangrijk is om goed voor uzelf en elkaar te zorgen. Komt u van ver of heeft u er gewoon zelf niet aan gedacht? We hebben een uitgebreid aanbod van eten en drinken beschikbaar. Kleine versnaperingen, maar ook een licht verteerbare lunch of avondmaaltijd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op