Crematorium

Over het crematorium

Een intieme plechtigheid of juist een groots afscheid met veel bezoekers? Monuta Memoriam is zo ingericht dat ieder afscheid kan voldoen aan persoonlijke wensen. De moderne architectuur ademt rust en ruimte. De aula’s zijn warme uitnodigende locaties waar licht en kleur een belangrijke rol spelen.

Bijzondere momenten

Ieder afscheid wordt georganiseerd met zorg en aandacht. Flexibiliteit en gastvrijheid staan daarbij centraal. Zo kunt u er als nabestaande op vertrouwen dat alles goed geregeld is. In de ontmoetingsruimte worden bezoekers van een afscheid ontvangen door onze ervaren hostesses.

Onze ontmoetingsruimte heeft de allure van een grand café, met de intimiteit van een huiskamer. De aula’s zijn open, vriendelijke ruimtes met veel natuurlijk licht en een mooie akoestiek. Via de moderne multimedia systemen klinkt geluid helder waar u ook staat of zit. De akoestiek in onze aula is daarnaast ook zeer geschikt voor livemuziek.

Bij leven delen we bijzondere momenten, gesprekken en ervaringen met elkaar. Herinneringen die ook na het overlijden van een dierbare blijven voortleven. Tijdens de crematieplechtigheid staan deze herinneringen centraal. Mooie gedeelde momenten kunnen worden omgezet in voordrachten met gedeelde herinneringen en anekdotes, bloemen, muziek en beeld. Onze moderne faciliteiten bieden talloze mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Uw wensen krijgen tijdens de plechtigheid alle ruimte. Afscheid moet u kunnen nemen in alle rust. Op een tempo dat bij u past. En die ruimte krijgt iedereen bij Memoriam. Na de crematie krijgt u als nabestaande rustig de tijd om na te denken over een passende bestemming voor de as. We hebben een groot assortiment aan unieke en bijzondere nagedachtenisartikelen. In verschillende vormen, materialen, kleuren en maten. In ons informatiecentrum kunt u zien en voelen hoe deze artikelen in het echt zijn. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op