Over ons

Onze werkwijze

Bij Memoriam kunt u terecht voor een afscheid met aandacht. Aandacht voor elkaar, voor goed afscheid nemen en voor duurzaamheid.

Missie & visie

Onze visie
Wij geloven dat iedereen een waardig afscheid verdient. Ongeacht afkomst, religie of cultuur. Wij geloven vooral in goed afscheid nemen. Dat is volgens ons een afscheid los van vooroordelen over ‘hoe het hoort’. Een afscheid waar de wensen van de overledene én de nabestaanden centraal staan.

Rust en ruimte
Monuta Memoriam is een moderne en luxueuze locatie. Goed bereikbaar en met veel oog voor sfeer en inrichting. De architectuur ademt rust en ruimte. Alle faciliteiten zijn hier onder één dak aanwezig om een persoonlijk afscheid vorm te geven. Door het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen heeft z0wel ons gebouw als de buitenruimte een uitnodigende uitstraling.

Een groen alternatief
Wanneer u bij leven bewust duurzame keuzes maakt, blijft dit ook na overlijden een belangrijk thema. Monuta Memoriam streeft op alle vlakken naar duurzaamheid. Een locatie waar waardig en in alle rust afscheid genomen kan worden van een dierbare.

Uitvaartadviseurs Rotterdam
In de voorbereiding op een uitvaart werkt u als nabestaanden intensief samen met een uitvaartadviseur. Dan is het belangrijk dat er een klik is. Als nabestaanden wilt u ervan uit kunnen gaan dat een uitvaart met zorg en respect georganiseerd wordt. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels een groot netwerk van specialisten opgebouwd. We brengen u graag in contact met organisaties die u op professionele wijze kunnen ondersteunen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op