Uitvaartcentrum

Condoleance

Op zoek naar een sfeervolle en moderne locatie voor de condoleance? Bij Monuta Memoriam kunnen vrienden, familie en bekenden de naaste familie in alle rust komen condoleren.

Condoleance

De ontmoetingsruimte
In de ontmoetingsruimte worden bezoekers ontvangen door onze ervaren hostesses. De ruimte heeft een warme en luxueuze hoteluitstraling. Deze omgeving doet op geen enkele manier denken aan wat u traditioneel gezien misschien zou verwachten van een uitvaartcentrum. Onze ontmoetingsruimte heeft de allure van een grand café, met de intimiteit van een huiskamer.

Professionele catering
Niks mis met een kop koffie en een plak cake, maar helemaal van deze tijd is het niet meer. Voor wie gasten meer wil bieden en het ‘koffie met cake’-niveau wil ontstijgen, hebben we uitgebreide opties beschikbaar. Met een eigen keuken, duurzame kaart en verschillende arrangementen kan de professionele catering zich meten met een volwaardig restaurant. Zelfs een volledig 3-gangen diner, ‘walking dinner’ of lunch in de buitenlucht behoren tot de mogelijkheden.

Openingstijden
Het uitvaartcentrum iedere dag van de week beschikbaar. Zelfs in de avonduren en in overleg ook op zondag. Neem voor meer informatie contact op met uw uitvaartadviseur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op