Crematorium

Onze aula’s

Een intieme plechtigheid of juist een groots afscheid met veel bezoekers? Monuta Memoriam is zo ingericht dat ieder afscheid kan voldoen aan persoonlijke wensen. De moderne architectuur ademt rust en ruimte. De aula’s zijn warme uitnodigende locaties waar licht en kleur een belangrijke rol spelen.

De aula’s
De Commandeur

De Commandeur is een open, vriendelijke ruimte met veel natuurlijk licht en een mooie akoestiek. Dat maakt de ruimte ook zeer geschikt voor livemuziek. In deze aula is een vleugel aanwezig. Wanneer het buiten bewolkt is, verspreidt de sterrenhemel aan het plafond een vriendelijke gloed over de aanwezigen. De ruimte is intiem ingericht met luxe materialen in zachte aardetinten. De aula is geschikt voor maximaal 130 personen.

De afscheidsceremonie kan geheel naar eigen wens vormgegeven worden. Op de aanwezige grote beeldschermen kunnen foto’s, herinneringen, teksten en andere beelden getoond worden. Via de schermen kan er tevens, indien gewenst, meegekeken worden naar het laatste ritueel in de invoerruimte.

Meer dan 130 genodigden? De aangrenzende ontmoetingsruimte kan bij de aula betrokken worden voor grotere gezelschappen. Vanuit deze ruimte kan op grote schermen meegekeken worden naar de afscheidsdienst in de aula.

De Adjudant

Onze De Adjudant is speciaal ontworpen voor kleinere gezelschappen. De ruimte is licht en huiselijk. Ingericht voor een intieme en informele plechtigheid in huiskamersfeer met 16 á 20 personen. Ook hier is het mogelijk om beeld en muziek af te spelen. Een ruimte voor een afscheid in kleine kring, in alle rust.

Livestream
Indien genodigden niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij het afscheid, is het mogelijk mee te kijken via een livestream. Zo zijn vrienden, familie en bekenden toch in staat om het afscheid online bij te wonen. Ook als ze ver weg wonen of vanwege gezondheidsredenen niet in staat zijn om aanwezig te zijn.

Wilt u meer weten over de
mogelijkheden bij Monuta Memoria?

Neem dan contact met ons op