Crematorium

Na de crematie

Na de crematie wordt de as een maand bewaard op het crematorium. Deze termijn is wettelijk vastgesteld en geeft nabestaanden de mogelijkheid om rustig na te denken over een bestemming voor de as.

Na de crematie

As bewaren in sierurn of sieraad
De as kan op verschillende manieren bewaard worden. Bijvoorbeeld in een sierurn, reliek of assieraad. Deze bestaan in allerlei verschillende vormen, materialen, kleuren en maten. In ons informatiecentrum krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden. We hebben een groot assortiment aan unieke nagedachtenisartikelen en adviseren graag over een passende bestemming voor de as. Neem ook bij speciale wensen contact op, we denken geheel vrijblijvend met u mee.

Verstrooiing
Daarnaast is het mogelijk zelf een strooilocatie uit te kiezen. Denk daarbij aan een locatie die bijzonder voor de overledene was of een verstrooiing per ballon of op zee. We adviseren u graag over de opties.

Unieke nagedachtenismogelijkheden
Naast de genoemde opties zijn er nog tal van andere nagedachtenismogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk op een sieraad, het planten van een herinneringsboom, een biologisch afbreekbare urn, werken met bestaande sieraden of een mooie gedenkplaat. We helpen u graag bij het kiezen. Maak een afspraak voor een bezoek aan ons informatiecentrum via info@memoriam.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op