Uitvaartcentrum

De uitvaartplechtigheid

Bij Monuta Memoriam treft u alle faciliteiten rondom het laatste afscheid onder één dak. Van opbaring tot condoleance, van afscheidsdienst tot koffietafel en crematie. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen op één locatie.

De plechtigheid

Uitvaartcentrum
We zijn een uitvaartcentrum én crematorium, een unieke combinatie. Dat wil zeggen dat iedereen hier voor een volledige uitvaart met crematie welkom is, maar ook voor bijvoorbeeld alleen de afscheidsdienst bij een begrafenis. Daarnaast bieden we een locatie voor opbaring en condoleance met catering. Ook als de uitvaart elders plaatsvindt. U treft hier alle diensten rondom het laatste afscheid onder één dak, maar bepaalt zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken.

Duurzaamheid
Memoriam wil bijdragen aan een groene en duurzame toekomst. We zijn een van de eerste uitvaartcentra in Nederland die volledig vrij is van fossiele brandstoffen. Wij geloven in een nieuwe manier van afscheid nemen. Waarbij goed afscheid nemen centraal staat. Een afscheid los van vooroordelen over ‘hoe het hoort’. Waar de wensen van de overledene én de nabestaanden centraal staan. U zit niet vast aan een verplicht pakket met diensten, maar kiest in overleg met uw uitvaartondernemer zelf van welke opties u gebruik wilt maken.

Moderne faciliteiten
Onze moderne faciliteiten bieden talloze mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Jullie wensen krijgen tijdens het afscheid alle ruimte. De moderne architectuur straalt rust en ruimte uit. Net als de ontmoetingsruimte, aula’s, familie- en 24-uurs kamers. Licht, geluid en kleurgebruik spelen hier een belangrijke rol. Zodat iedereen zich thuis kan voelen. Zo zorgen we samen voor een goed afscheid. In alle rust, met ruimte voor het verdriet én met respect voor de overledene.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op