Uitvaartcentrum

Over het uitvaartcentrum

Bij Monuta Memoriam treft u alle faciliteiten rondom het laatste afscheid onder één dak. Van opbaring tot condoleance, van afscheidsdienst tot koffietafel en crematie. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen op één locatie.

Faciliteiten

We zijn een uitvaartcentrum én crematorium. Dat is best een unieke combinatie. Dat wil zeggen dat iedereen hier voor een volledige uitvaart met crematie welkom is, maar ook voor bijvoorbeeld alleen de afscheidsdienst bij een begrafenis. Daarnaast bieden we een locatie voor opbaring en condoleance met catering.

Ook als de uitvaart elders plaatsvindt. U treft hier alle diensten rondom het laatste afscheid onder één dak, maar bepaalt zelf van welke faciliteiten u gebruik wilt maken. Ons team bestaat uit professioneel geschoolde medewerkers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten. Gastvrijheid, professionaliteit en respect zijn sleutelwoorden in onze service.

Opbaring
Tijdens de opbaring krijgen familie, vrienden en kennissen de gelegenheid om afscheid te nemen van een overledene. Een belangrijk moment in het rouwproces. De overledene nog kunnen zien en aanraken voordat deze begraven of gecremeerd wordt, ervaren veel mensen als helpend. Het zijn de eerste voorzichtige stapjes om het verlies een plek te geven. Een thuisopbaring of het rouwbezoek aan huis ontvangen is niet altijd mogelijk. Onze opbaarruimtes en 24-uurs kamers zijn huiselijk ingericht en geschikt om de overledene met meerdere mensen tegelijk te bezoeken. Zo krijgt iedereen de ruimte om in alle rust en in huiselijke sfeer afscheid te komen nemen.

Condoleance
Op zoek naar een sfeervolle en moderne locatie voor de condoleance? Bij Monuta Memoriam kunnen vrienden, familie en bekenden de naaste familie in alle rust komen condoleren. In de ontmoetingsruimte worden bezoekers ontvangen door onze ervaren hostesses. De ruimte heeft een warme en luxueuze hoteluitstraling. Deze omgeving doet op geen enkele manier denken aan wat u traditioneel gezien misschien zou verwachten van een uitvaartcentrum. Onze ontmoetingsruimte heeft de allure van een grand café, met de intimiteit van een huiskamer.

Catering
Daarnaast kunt u gebruik maken van uitgebreide cateringmogelijkheden. Niks mis met een kop koffie en een plak cake, maar helemaal van deze tijd is het niet meer. Voor wie gasten meer wil bieden en het ‘koffie met cake’-niveau wil ontstijgen, hebben we uitgebreide opties beschikbaar. Met een eigen keuken, duurzame kaart en verschillende arrangementen kan de professionele catering zich meten met een volwaardig restaurant. Zelfs een volledig 3-gangen diner, ‘walking dinner’ of lunch in de buitenlucht behoren tot de mogelijkheden.

Faciliteiten
Samen met de nabestaanden en betrokken uitvaartondernemers denken we graag mee over wensen en mogelijkheden. Onze moderne faciliteiten bieden talloze mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Jullie wensen krijgen tijdens het afscheid alle ruimte. Hier kunt u in alle rust en ruimte afscheid nemen op een sfeervolle locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Monuta Memoriam?

Neem dan contact met ons op